Clubs

Zoek hier een club in jouw buurt

Logo startupkid

Startup Kid

Bouwen, leren en spelen. Startup Kid maakt kinderen enthousiast voor wetenschap en techniek. Een initatief van Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe i.s.m. De Jonge Onderzoekers.

Groningen, Groningen

Designathon

Design-a-Thon School

Design-a-Thon School, waar kinderen een betere toekomst leren ontwerpen met nieuwe technologie. Kinderen verzinnen, bouwen, en programmeren zelf oplossingen rondom duurzaamheidsvraagstukken.

Amsterdam , Heel Nederland

Logo maakonderwijs

MaakOnderwijs - 3D printen in de NSO

Hoe werkt een 3D printer en wat je er allemaal mee kan? Slimme vragen; de 3D printer is niet meer weg te denken uit de wereld om ons heen. Zet je eerste stappen in de wereld van nieuwe technologie.

Amsterdam, Heel Nederland

Flyer codeup a5

PLAY+ART

PLAY+ART biedt een inspirerend programma aan workshops en projecten waarin kinderen van 8 t/m 12 jaar hun talenten kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen tot creatieve en ondernemende mensen.

Den Haag, Zuid-Holland

Logo t10 wit

Technika10 Keistad

Programmeer-cursussen voor meiden van 8 tot 15 jaar. Ontwerp een website, game, app voor je mobiel of een robot. Ontdek hoe leuk programmeren is met Scratch, Gamemaker, Appinventor of Mindstorms.

Amersfoort, Utrecht

Screen shot 2015 10 07 at 20.49.16

Stichting Devoxx4Kids Nederland

Devoxx4kids geeft workshops om kinderen (leeftijd 9-14 jaar) enthousiast te maken voor programmeren. Deze workshops worden op diverse locaties gehouden, georganiseerd en gegeven door vrijwilligers.

Haarlem, Heel Nederland

Logo%28short%29 coloured 171x117x3

CoderDojo Nederland

Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar leren programmeren op een informele en speelse manier. Dit wordt helemaal gratis verzorgd door vrijwilligers buiten schooltijden

In, Heel Nederland

Logo digivita beeld copyr

DigiVita Code Events

VHTO organiseert ‘DigiVita Code Events’ in verschillende steden in Nederland om meisjes (8-18 jaar) te leren programmeren. Kom je ook?

Amsterdam, Heel Nederland

Codecult logo small

CodeCult

CodeCult organiseert naschoolse activiteiten, meerdaagse cursussen en een wekelijkse programmeerclub. Daarnaast verzorgen we ook programmeerlessen op basis- en middelbare scholen.

Amsterdam, Heel Nederland

E2youngengineerslogo300240

e2 Young Engineers Nederland

Wetenschap, Techniek en Programmeren uitgelegd met gemotoriseerde LEGO

Amstelveen, Noord-Holland

Schermafbeelding 2015 09 30 om 10.49.48

Bomberbot

Bomberbot heeft een lespakket (16 lessen) en online game ontwikkeld om kinderen in de leeftijd 7-12 jaar te leren programmeren op een leuke en gemakkelijke manier! Dit kan zowel op school als thuis.

Amsterdam, Noord-Holland

Djo logo 5000px

De Jonge Onderzoekers Groningen

Wij bieden activiteiten, workshops en cursussen op het gebied van programmeren, met Arduino, Gamemaker, C++, Lego Minstorms en nog veel meer!

Groningen, Groningen

Iqmaak codestarter

iQMaak

Programmeercursussen, programmeerworkshops en programmeerkampen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen.

Deventer, Heel Nederland

Groen bg

iTechBoys

Bij iTechBoys verzorgen we ict- en techniekcursussen voor jongens uit (de omgeving van) Amersfoort. Kinderen leren hun eigen spelletje, website of Android app maken. Onderdeel van Technika10 Keistad.

Amersfoort, Heel Nederland

Fotocodestarter

Ben Bruidegom Science Education

Programmeercursus voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleine robot de mOway. Deze robot is op eenvoudige wijze "grafisch" te programmeren.

Hobrede, Noord-Holland

Robo

Robomind

Een online programmeer leeromgeving met volledige leerlijnen en docentondersteuning.

Delft, Heel Nederland

Socialmedia codelab codelab

Lyceo CodeWeken

Tijdens een Lyceo CodeLab leer je in 3-4 dagen hoe je zélf een spelletje maakt! Onze begeleiders leren je de basis van programmeren en laten je zien hoe leuk het is. Kijk voor de video op de website!

Leiden, Heel Nederland

Dp

Digital Playground

De Mediamakerspace van Rotterdam. Van film en animatie tot virtual reality en coden. We organiseren regelmatig workshops in de schoolvakanties.

Rotterdam, Zuid-Holland

Techkidsklup logo 3hoek geel

TechKidsKlup

Techniek voor kinderen vanaf 9 jaar

Amsterdam, Heel Nederland

Logo cubiss cmyk

Cubiss Mediawijsheid

Cubiss wil dat leerlingen goed voorbereid zijn op de mediarijke samenleving waarbij creërende, reflecterende en onderzoekende competenties onmisbaar zijn.

Tilburg, Heel Nederland

2016 02 26 11.06.50

Young Engineers Den Haag en omgeving

Wij bieden workshops aan en die heten LEGO ® challenge. Wij combineren LEGO® met wetenschappelijke en wiskundige principes op een leuke, coole manier! Kom bouwen met onze eigen LEGO® kits met motoren!

Noordwijk, Zuid-Holland

Logo jeugdlab

JeugdFabLab

Jeugdfablab zit in een basisschool Het Zuiderlicht waar we kinderen en jeugdigen kennis laten maken met nieuwe technieken zoals programmeren en digitaal tekenen.

Dronten, Flevoland

Logo m9efd0

Designathon Works

Bij Designathon Works leren kinderen om een betere toekomst te ontwerpen met nieuwe technologie

Amsterdam, Heel Nederland

Mad science logo 3d 320

Mad Science Nederland

Mad Science Nederland maakt kinderen op grote schaal enthousiast voor wetenschap en techniek. Tijdens ons naschoolse aanbod i.s.m. Bomberbot zorgen wij ervoor dat jij de basis leert van programmeren!

Sittard, Heel Nederland

Logo digivita beeld copyr

DigiVita

DigiVita organiseert verschillende (programmeer)activiteiten voor meisjes binnen en buiten de school.

Amsterdam, Heel Nederland

Newtechkids

NewTechKids

NewTechKids is an after-school, technology education academy in Amsterdam. We teach children ages 4-12 years the fundamentals behind technology, programming and computer science. We focus on teaching children to understand technology: how it works, why it works and how to think in order to develop.

Amsterdam, Noord-Holland

Logo

Programmeren voor kinderen

Programmeren is leuk en niet heel erg moeilijk. Op http://programmerenvoorkinderen.nicolaas.net/ wordt in het Nederlands uitgelegd hoe je moet programmeren in Python.

Amsterdam, Heel Nederland

Codelab mailing 2

Lyceo CodeLab

Tijdens een Lyceo CodeLab leer je in 3 dagen je zélf een game maken!

Leiden, Heel Nederland

Dsc 1574

FabSchool Kids

FabSchool - de supercoole manier om spelenderwijs te leren over technologie, programmeren en digitale fabricage door zélf te maken. Voor kinderen van 10-14 jaar uit Amsterdam.

Amsterdam, Noord-Holland

Missing

Kathelijn Rombaut

Een op nieuwe technologie gebaseerd programma dat uitgaat van nieuwsgierigheid van kinderen, dat hen leert verantwoord en oplossingsgericht nieuwe technologie te gebruiken in een duurzame samenleving.

Amsterdam, Heel Nederland

Logo we love weesp

Stichting PReT in Weesp

Stichting Programmeren, Robotica en Technologie in Weesp

Weesp, Noord-Holland

Codingkids

Codingkids

Op de CodingkidsClub in Enschede leren kinderen van 8 tot 12 jaar programmeren met Minecraft, Scratch, Robotten en Raspberry Pi. De lessen zijn te vinden op Codingkids.nl

Enschede, Overijssel

Missing

Instituut het Centrum

Instituut het Centrum Rotterdam biedt twee soorten lessen: een roboticaclub waar kinderen met LEGO Mindstorms leren bouwen en programmeren, en een programmeerclub waar we aan de slag gaan met Scratch.

Rotterdam, Zuid-Holland

Dbb naambordje2

De Bonte Bouwplaats

De Bonte Bouwplaats geeft workshops en lessen Programmeren met LEGO Mindstorms (9+) of LEGO WeDo (6 t/m 8 jaar). Ook doen we ieder jaar mee met de First LEGO League. Een programmeer feestje kan ook!

Delft, Zuid-Holland

Logo rood homepage header gewenst formaat width 400 pixels x height 106 pixels kopie

De Digiwijzer

Leer programmeren door het maken van coole games. Iedere les bouwt voort op de vorige, waardoor de games steeds moeilijker, creatiever en uitdagender worden

Amsterdam, Heel Nederland

Codestarter logo

Codestarter

Codestarter wil zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met programmeren. Op Codestarter.nl vind je allerlei clubs en naschoolse activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Amsterdam, Heel Nederland

Codecombat logo %28custom%29

CodeCombat

CodeCombat is een online speel/leer-platform waarmee je leert programmeren door het spelen van een spel. Dit kan zowel thuis als op school worden gespeeld in Python, Javascript en andere talen.

Leiden, Heel Nederland

Coderdojo

Coderdojo Hilversum

Wij zijn Coderdojo Hilversum! Bij ons kun je elke maand gratis leren programmeren en gaan we aan de slag met toffe dingen zoals apps en websites bouwen en robots. Iedereen tussen 7-17 jaar is welkom!

Hilversum, Heel Nederland

Pw8 codestarter cym woerden programmeren voor kinderen

Pw8

Pw8 is het leslokaal van CYM creatieve computercursussen in Woerden. In wekelijkse cursussen ontdekken kinderen van (ongeveer) 9 tot 15 jaar de vele mogelijkheden van de computer. www.pw8.nl

Woerden, Heel Nederland

Robotwise hoofdlogo zondere

http://robotwise.nl

Op een super coole manier spelenderwijs ontdekken en leren over technologie, robotica en programmeren! In je klas met een innovatief vakoverstijgend lesprogramma, na school en in de vakantie.

Amstelveen, Heel Nederland